NK VARAŽDIN - NK SLAVEN BELUPO

Marko Stolnik: "Ne zanima nas ništa drugo osim tri boda!"

Objavljeno: 09.11.2019. 10:06

Zadnja izmjena: 09.11.2019. 10:09

Nakon jučerašnjeg remija Istre i Gorice, današnja utakmica 15. kola Hrvatski Telekom Prve lige između Varaždina i Slaven Belupa dobila je još više na važnosti.

Posljednja četiri kluba i dalje su potpuno izjednačena i samo dva boda dijele 10. Varaždin i 7. Istru. Slaven Belupo jedno je mjesto iznad Varaždina i s jednim bodom više dolazi na varaždinski gradski stadion na međužupanijski derbi.

Varaždin je igrački oslabljen, pa su zbog bolesti upitni Kolarić, Težak, Djou i Đurasek, a  pod upitnikom je i Adžić koji je od prije ozlijeđen.

Marko Stolnik, optimistički je najavio današnju utakmicu. - Očekuje nas veoma važna utakmica, posebno s psihološkog aspekta jer ne možemo reći da smo zadovoljni s rezultatskim učinkom u posljednja dva ligaška susreta. Ugostit ćemo dugogodišnjeg stabilnog hrvatskog prvoligaša, koji nam je direktan konkurent u donjem dijelu tablice i bez obzira na probleme koje imamo ne zanima nas ništa osim tri boda iz tog susreta, naglasio je Stolnik, važna obrambena karika varaždinske momčadi uoči današnjeg prvenstvenog susreta 15. kola Hrvatski telekom Prve lige sa Slaven Belupom na varaždinskom gradskom stadionu s početkom od 17,30 sati.

 

Komentari