NOGOMETNI KLUB VARAŽDIN

Marko Stolnik: "Očekuje nas ekipa koja je daleko u najboljoj formi od svih momčadi"

Objavljeno: 27.06.2020. 20:02

Zadnja izmjena: 27.06.2020. 20:07

Sportska tema broj jedan još je odlična igra NK Varaždin u nastavku prvenstva HT Prve lige te tri pobjede u nizu, a vrlo važne su pobjede protiv izravnih konurenata Istre 1961 i Intera iz Zaprešića.

Varaždin nakon 31 kola ima 27 bodova, Istra 1961 je na 23 boda, a Inter je na posljednjem sa 17 bodova. Veliki skok na prvenstvenoj ljestvici za Varaždin, s posljednjeg mjesta na osmo koje nudi siguran ostanak. Međutim, još je pet kola do kraja i 15 bodova je u igri. 

Kapetan NK Varaždin Marko Stolnik odmah nakon susreta s Interom upozoravao je da je bodovna ralika dobrodošla ali da još uvijek ništa nije riješeno.

- Ne ulazimo u euforiju, ostajemo čvrsto na zemlji. Trebamo samo ovako nastaviti. Znamo da imamo bodovnu razliku, ali još ništa nije gotovo i tako se trebamo ponašati. 

Varaždin već u utoram, 30. lipnja gostuje u Zagrebu u Kranjčevićevoj ulici gdje ih dočekuje "zahuktala" Lokomotiva u 31. kolu HT Prve lige. 

- Očekuje nas ekipa koja je daleko u najboljoj formi od svih. Šanse svakako imamo, idemo se postaviti tamo da ih pobiejdimo i to je to, dodao je Stolnik. 

Komentari