filmski vikend

Marofsko kino dobilo novo platno od 100 tisuća kuna - za vikend kreću projekcije!

Objavljeno: 15.06.2018. 15:26

Zadnja izmjena: 21.06.2018. 12:42

Novomarofsko kino u sklopu Kulturnog centra "Ivan Rabuzin" ovog vikenda ima nekoliko iznenađenja za svoje posjetitelje, a najvažnije je novo kino platno koje će svim posjetiteljima omogućiti bolje uvjete gledanja najnovijih svjetskih kino hitova.

Službeni početak rada kina s novopostavljenim platnom biti će u subotu projekcijom filma "Jurassic World: Fallen Kingdom" od 20 sati. No, to nije jedino iznenađenje i projekcija bogatog vikenda. Već večeras, na gornjoj terasi Kulturnog centra "Ivan Rabuzin" bit će projekcija filma na otvorenom – "Kino pod zvijezdama", a riječ je o igranom filmu iz žanra komedije.

Nakon već spomenute subotnje projekcije, bogat vikend program nastavlja se u nedjelju kada će se na velikom platnu od 17 sati prikazivat animirani film "Nevjerojatna priča velike kruške". Svi oni koji u subotu neće stići pogledati "Jurassic World: Fallen Kingdom" mogu to "ispraviti" na nedjeljnjoj projekciji od 19 sati.

Podsjetimo, nakon što je prošle godine uloženo gotovo 400 tisuća kuna za nabavku novog digitalnog projektora i novog, kvalitetnijeg, zvučnog sustava, sada je novomarofsko kino opremljeno novim platnom, a iznos od 100 tisuća kuna osiguralo je Ministarstvo kulture, 40 tisuća Grad Novi Marof, te 18 tisuća Pučko otvoreno učilište Novi Marof.

Komentari