MOTO SPORT

Martin Vugrinec vrlo je blizu prvog mjesta na tablici IDM SSP 600

Objavljeno: 15.09.2020. 19:03

Zadnja izmjena: 15.09.2020. 19:06

Martin Vugrinec iz Novog Marofa, najbolji hrvatski vozač motora osvojio je prvo mjesto i u drugoj utrci IDM-a u Lausitzu. 

Na ljestvici IDM SSP 600 Martin se nalazi na drugoj poziciji i vrlo je blizu osvajanja, tako željenog prvog mjesta. Kako se osjeća nakon dvostruke pobjede u Lausitzu nasisao je na svojoj fb stranici.

"Trud i upornost se isplaćuje! Ako pročitate moju prošlu objavu, onu sa Sacshenringa vidjet ćete da sam napisao da me poraz tamo razljutio taman dovoljno da odradim odličan posao na Lausitzu. I to nije moglo biti točnije. Prvi pole, prva pobjeda, prva dvostruka pobjeda na stazi koju baš i ne volim. Sve je sjelo na svoje mjesto i ono što mogu se konačno prelilo u rezultate umjesto u "Mogao sam..." Hvala svima koji me podržavaju. Nakon te prve pobjede mi je pao kamen sa srca. Svi smo ju očekivali, a sada sam ju i ostvario. I to sa vatrometom

Kontrolirao sam obe utrke, zabavljao se, uživao u utrkivanju. Još uvijek ne želim gledati u bodovnu tablicu. Samo želim vozit, najbolje što mogu, u stilu SpiderMartina." napisao je Martin.

Komentari