Maruševec: “Bumbari“ iz Virja Križovljanskog slavili na turniru u odbojci na pijesku

Piše: J.N./eVz

Objavljeno: 16.08.2015. 16:33

Zadnja izmjena: 25.02.2016. 14:45

Foto: Josip Vrbanec

Tradicija odigravanja turnira u odbojci na pijesku  na blagdan Velike Gospe  nastavljena je i ove godine u Maruševcu kada je odigran  10.jubilarni turnir  „Gmajna 2015.“...

Organizator turnira odbojkaška sekcija Društva za športsku  rekreaciju Maruševec ove je godine na turnir koji se igra sa šest igrača na terenu u Čalincu okupio  9 ekipa iz Varaždina, Prekna, Virja  Križovljanskog te domaće odbojkaše iz općine Maruševec.

Nakon gotovo cjelodnevnih nastupa odbojkaša rekreativaca i ispadanja višegodišnjeg  pobjednika ekipe „Prekna“ još u grupi, u finalu su se našle ekipe „Gmajna“ iz Čalinca i „Bumbari“ iz Virja Križovljanskog.



Gosti su pobijedili  rezultatom 25:13 i 25:20 te zasluženo osvojili pobjednički pehar organizatora DŠR-a Maruševec kao i nagrade sponzora u svom prvom nastupu na tom turniru. U borbi za treće mjesto ekipa „Gmajna-veterani“ bila je bolja od ekipe „Faraoni“ 25:14 i 25:18.

Pobjednička ekipa iz Virja Križovljanskog odigrala je turnir u sastavu Antonio Voćanec,Nikola Golubić, Valentino Voćanec,Marino Hrnčić,Filip Bosak,Luka Prepelić i Dalibor Golubić. Drugoplasirana „Gmajna“ iz Čalinca igrala je u sastavu Denis Lukaček,Bruno Lukaček,Patrik Možanić,Stanko Žiher,Dejan Copak i Ivan Krasny.

Sve utakmice su na zadovoljstvo igrača dobro odsudili Tihomir Buden  i Zdravko Lukaček.

 

Komentari