DANI OPĆINE

MARUŠEVEC „Omladinac“ iz Jurketinca pobjednik općinskog Kupa, igralište dobilo rasvjetu

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 25.04.2019. 09:16

Zadnja izmjena: 25.04.2019. 09:17

U sklopu obilježavanja Dana Općine Maruševec, na nogometnom igralištu Gaj u Jurketincu tradicionalno je odigran Kup Općine Maruševec u velikom nogometu. Utakmicu su odigrali NK “Omladinac“ iz Jurketinca i NK „Rudar  47“ iz Donjeg Ladanja rezultatom 4:2 za domaćina.

Ove godine, bolji u tradicionalnoj utakmici bio je županijski trećeligaš NK “Omladinac“ koji je pobjedu odnio zahvaljujući Mariju Martinčeviću, zaslužnom za sva četiri pogotka. Za „goste“ iz Donjeg Ladanja, golove su postigli  Damir Kundija i Josip Makovec.

Ovogodišnjem pobjedniku pehar je predao načelnik Općine Maruševec Damir Šprem, a utakmicu su pratili i zamjenik načelnika Mario Klapša, predsjednik Općinskog vijeća Općine Maruševec Josip Špoljar, općinski vijećnici Dragutin Kišić i Marijan Fatiga, ujedno predsjednik Društva za sport i rekreaciju Maruševec. Utakmicu je sudio sudac Mario Horvat.

Prema riječima načelnika Damira Šprema, ove godine su iz općinskog proračuna Omladincu odobrena dodatna sredstva za potrebe organizacije 40-godišnjeg jubileja, dok je njegov zamjenik Mario Klapša napomenuo kako je također u povodu  godišnjice, a u cilju poboljšavanja uvjeta na terenu, Općina Maruševec postavila energetski učinkovitu rasvjetu te osvijetlila nogometno igralište u Jurketincu

Osim ovog, u sklopu obilježavanja Dana Općine Maruševec održat će se i Malonogometni kup Općine Maruševec s početkom u 9 sati, u nedjelju 28. travnja na igralištu Ločnjak u Maruševcu.

Komentari