poziv grada

MAŠKARE Prijavite se i sudjelujte u ovogodišnjem Ivonjskom fašniku

Objavljeno: 04.02.2020. 19:35

Zadnja izmjena: 04.02.2020. 19:35

Društvo prijatelja narodnih običaja Maska, Grad Ivanec kao član Saveza karnevalskih gradova Hrvatske i Turistička zajednica grada Ivanca i ove godine organiziraju tradicionalnu kulturno-turističku manifestaciju „Ivonjski fašink“.

Fašinska povorka održat će se u nedjelju, 16. veljače, u 13.30 sati, a krenuti će ispred Srednje škole Ivanec te će se kretati ulicama Eugena Kumičića, Ivana Kukuljevića Sakcinskog, novim nastavkom Ulice Rudolfa Rajtera te Ulicom Mirka Maleza prema Trgu hrvatskih ivanovaca.

Na središnjem trgu ispred Gradske vijećnice bit će postavljen razglas, tako da će sudionici moći izvesti i kratki prigodni program. Nakon izvedenog programa, sudionici nastavljaju mimohod Varaždinskom ulicom u pravcu Doma zdravlja, odnosno do prostora kod Srednje škole s kojeg su i krenuli.

Za sve sudionike bit će osigurani topli obrok i piće u dvorani KTC-a Ivanec - vino i jelo su besplatni, dok se mineralna voda i ostali napici naplaćuju po maloprodajnim cijenama KTC-a).

Prijavnicu možete pronaći na stranicama Grada Ivanca, a potrebno ju je poslati do 14. veljače na e-mail [email protected] ili  [email protected]

Komentari