zvijezda je rođena

Ludbrežanka Mateja Rak 'pomela' konkurenciju i pobjedila na Trećem festivalu pjevača amatera

Objavljeno: 16.07.2017. 18:18

Zadnja izmjena: 16.07.2017. 18:18

Da joj za sriću nije potrebno mnogo jer je svojom osobnošću i pjevačkim talentom osvojila žiri, dokazala je i pokazala naša kolegica Mateja Rak koja je ujedno i novinarka naše redakcije. Naime, ona je pobjednica Trećeg festivala pjevača amatera koji se održao ovog petka u Novigradu Podravskom.

Na festivalu pod nazivom „Raspjevana Podravina 2017. Novigrad Podravski“ naša je ludbrežanka Mateja odnijela pobjedu pjesmom Doris Dragović 'Malo mi za sriću triba' i tako pokazala svim Podravcima kako se to radi, a svojim prekrasnim glasom i stasom nije samo oduševila žiri već i publiku. 

- Zadovoljna sam makar nisam razmišljala o pobjedi, već sam išla čisto zbog toga jer volim pjevati. Najviše bih se zahvalila TS Kraljevi koji su me pozvali i na neki način pomogli da ostvarim svoju želju: da stanem na pozornicu i otpjevam meni najdražu pjesmu. - rekla je naša pobjednica Mateja Rak.

Na festivalu je nastupilo 11 pjevača amatera, a cijeli festival pratili su dečki na tamburicama iz TS Kraljevi. Drugo mjesto pripalo je duetu Antoniji Voćanec i Lani ;Šignjar dok je treće mjesto osvojila Klara Jaković. Specijalnu nagradu za umjetničku izvedbu osvojila je također ludbrežanka Petra Kunštek, nagradu za najbolji scenski nastup Gabriela Legradi, a nagradu publike osvojila je Mateja Jezerčić s pjesmom Jednu za ljubav. Osim što je Mateja pobjednica ovog festivala, osvojila je i određenu svotu novca (podaci poznati redakciji), umjetničku sliku, trofej i poklon paket Podravke. Cijela redakcija eVaraždina iznimno je ponosna na našu Mateju i veselimo se njezinim budućim glazbenim pothvatima za koje ne sumnjamo da će isto biti uspješni kao što je bio i ovaj. Čestitamo Mateji na uspjehu, a u nastavku pogledajte fotogaleriju i atmosferu na Trećem festivalu pjevača amatera.

Komentari