GIMNASTIČKI KLUB VINDIJA

Mateo Žugec osvojio zlato na jakom međunarodnom turniru u Novom Sadu

Objavljeno: 11.12.2018. 16:19

Zadnja izmjena: 11.12.2018. 16:24

Varaždinski gimnastičari nastupili su na jakom međunarodnom turniru u Novom Sadu, a Mateo Žugec osvojio je prvo mjesto i zlatnu medalju. 

U jakoj konkurenciji, gimnatičari GK Vindija prvog su dana kvalifikacijskog natjecanja, uspjeli dohvatiti dva finala, i to četri gimnastičara.

U kadetskoj kategoriji Teo Bartolec je u vježbi na tlu, odradio odličnu vježbu sve do samo saskočnog elementa gdje je na žalost pao i propustio priliku za finalno natjecanje.

U mlađe juniorskoj konkurenciji Vito Nušak je u kvalifikacijama odradio odličnu vježbu,te je kao treći uspio ući u finale, a u finalu je pao u elementu šraube 540 i završio na sedmom mjestu.

U juniorskoj konkurenciji nastupili su Noa Matušin i Mateo Žugec. Noa je nastupom na tlu odmah u početku vježbe pao i nije prošao dalje. Mateo Žugeczavršio je izvrsnu natjecateljsku godinu s pobjedom. U finale je ušao kao četvrti ali je zato u finalu pokorio konkurenciju. S bodom i pola prednosti osvojio zlato.

Za Matea, nakon kratkog slavlja počinju pripreme za finale EYOFa, Europske olimpijade mladih, koje će se održati u Baku Azerbeđanu u srpnju 2019.

Komentari