HRVAČKI KLUB LUDBREG

Medalje s prvog turnira u nastavku sezone za mlade ludbreške hrvače

Objavljeno: 09.09.2019. 13:01

Zadnja izmjena: 09.09.2019. 13:06

Hrvači HK Ludbreg krenuli su u nastavak sezone, nakon kratke ljetne pauze. Već tradicionalno, prvi turnir u jesenskom dijelu sezone je Slatina Open, međunarodni turnir za mlađe dobne skupine.

Ove godine na turniru se okupilo oko 150 mladih hrvačica i hrvača iz Mađarske, Srbije, BiH i Hrvatske. U ženskoj konkurenciji HK Ludbreg imao je smo jednu predstavnicu, Sandru Besek, koja je odlično počela i sigurno, rezultatom 4:0, pobijedila vrlo dobru hrvačicu koprivničke Podravke. U odlučujućem meču, protiv domaće predstavnice, gdje bi pobjeda značila zlato, imala je dominaciju i u prvoj rundi vodila 2:0, no početkom druge runde jedna nesmotrenost dovodi ju u tuš poziciju iz koje se nije uspjela izvući te na kraju zauzima treće mjesto.

Najmlađi, Ivan Bačani ponovo je bio uvjerljiv i suvereno osvojio zlatnu medalju, u finalu pobijedivši čak 7 kg težeg protivnika.

Noa Čanaki u prvom kolu  dobro se borio i pokušavao izvesti naučene tehnike, no iskuniji protivnik znao je iskoristiti manje greške mladog Noe. Ipak, u klubu su zadovoljni s nastupom. 

Rene Dulikravić je s tri pobjede došao do finala gdje je izgubio od odličnog predstavnika iz Pule. Rene je vodio 6:0,no iz jedne situacije gdje je Rene bio dominantan i trebao završiti borbu tušem u svoju korist, griješi i protivnik iz kontra akcije tušira mladog Ludbrežanina. Svejedno, bio je to vrlo dobar nastup, koji će uz nešto više treninga biti još i bolji.

Odličan je bio i Florijan Varović, koji je također došao do finala, nanizavši tri pobjede protiv vrlo zahtjevnih protivnika. U finalu je pak ponestalo snage iako je Florijan dao sve od sebe i borio se do maksimuma. Srebrna je medalja i za njega je odlično ostvarenje. Ekipu je vodio trener Ignac Horvat koji ističe zadovoljstvo prikazanim svih svojih hrvača na ovom natjecanju.

Komentari