MEĐIMURSKA ŽUPANIJA

Međimurski OPG-ovi predstavili svoje proizvode u Biogradu na Moru

Objavljeno: 09.08.2022. 17:13

Zadnja izmjena: 01.09.2022. 12:04

Važnost suradnje s jedinicama lokalne i regionalne samouprave, a u cilju bolje promocije lokalnih proizvođača te razvoja gospodarstva, još jednom je pokazala Međimurska županija.

Naime u suradnji s Turističkom zajednicom Biograda na Moru OPG-ovi iz Međimurske županije dobili su priliku predstaviti svoje proizvode. Tako su se u samom centru Biograda na Moru mogli kušati međimurski med, bučino ulje i koštice lješnjaci, kvalitetna vina, međimurski gin, brašno od heljde i konoplje, starinski češnjak, razni likeri pa čak i magareće mlijeko.

Tijekom turističke sezone u Biogradu na Moru održava se sajam proizvoda domaćih proizvođača te se svaki tjedan predstavljaju proizvođači iz jedne od županija, a međimurski proizvođači svoje proizvode domaćim i stranim turistima predstavljaju od 4. do 9. kolovoza.

Svoje kvalitetne proizvode predstavljaju vrijedni proizvođači OPG Gorušica, OPG Branović, OPG Vugrinec, Vinoteka Marco Polo i Good Spirit Turistička zajednica Međimurske županije promovira kulturnu, turističku i enogastronomsku ponudu Međimurske županije, a međimursku glazbu predstavio je Mirko Švenda Žiga.

Komentari