sprema se fešta

Danas počinje Međunarodni Srakarski fašnik uz veliki koncert Miroslava Ilića

Ilić će danas nastupiti u velikom grijanom karnevalskom šatoru, dok je subota rezervirana za veliku karnevalsku povorku uz Privatt bend i DJ Mireka....
Objavljeno: 03.02.2023. 08:28

Zadnja izmjena: 03.02.2023. 08:30

Sedmi po redu Međunarodni Srakarski fašnik održat će se ove godine 3. i 4. veljače, a sve počinje danas velikim koncertom Miroslava Ilića.

Ilić će danas nastupiti u velikom grijanom karnevalskom šatoru, dok je subota rezervirana za veliku karnevalsku povorku uz Privatt bend i DJ Mireka. Glavna cesta (Varaždinska ulica) kroz Sračinec tom će prilikom biti zatvorena za promet koji će se odvijati obilaznim pravcima. 

- Naš fašnik je treći po veličini fašnik u Hrvatskoj, a posebno me veseli da će ovaj fašnik ponovno imati oko 1.500 sudionika. On će u subotu, 4. veljače, u 14 sati krenuti od Osnovne škole Sračinec prema Velikoj grabi, a posjetiteljima će se svojim programom na cesti predstaviti oko 50 grupa. Za sve je organiziran i topli obrok i osvježavajući napitak, dok Općina preuzima obaveze zbrinjavanja gostiju iz inozemstva. Sve to je bilo moguće organizirati uz našu Udrugu maškara Črna sraka - rekao je Novoselec.

Inače, Miroslav Ilić nastupio je 2017. godine također u Sračincu i to povodom Dana općine. U fotogaleriji vas podsjećamo kako je to izgledalo prije skoro šest godina.

 

Komentari