spektakl

MEGAFOTOGALERIJA Tisuće ljudi na zabavi do jutra s Nedom Ukraden i Vigorom u Novom Marofu

U dvorani novomarofske osnovne škole sinoć se tražilo mjesto više za event koji je uključivao dva koncerta i nastup DJ-a do ranih jutarnjih sati, pri čemu je zvijezda večeri bila Neda Ukraden koja je atmosferu dovela do usijanja...
Objavljeno: 23.12.2018. 09:12

Zadnja izmjena: 23.12.2018. 09:32

Foto: Viktor Hranić

U dvorani novomarofske osnovne škole sinoć se tražilo mjesto više za event koji je uključivao dva koncerta i nastup DJ-a do ranih jutarnjih sati, pri čemu je zvijezda večeri bila Neda Ukraden koja je atmosferu dovela do usijanja.

>>eTV: Nedu Ukraden u Novom Marofu grlili, ljubili i poklonili joj cvijeće - evo kako je bilo

Uz Nedu nastupila je i Grupa Vigor sa svojim megauspješnicama: "Još fališ", "Marija", "Da sam ja on", "Divna" i drugima, dok je publiku do ju ranih jutarnjih sati zabavljao MC Crommada. Megauspješnice Nede Ukraden teško je i pobrojati, od "Vilijamovke", "Boli, boli", "Da se nađemo na pola puta", a dvorana novomarofske škole zaista je na jednu večer u skladu s riječima njezina hita postala – najbolji klub u gradu! Ovakav događaj Marofčani u svojem gradu ne pamte najmanje deseteljeće, no organizatori proučuju kako je ovo tek početak jedne velike priče koja će taj grad postaviti kao nezaobilazno mjesto noćnog života na mapi sjevera Hrvatske. Nastave li ovako, u njihov uspjeh ne treba sumnjati!

 

Komentari