NK VARAŽDIN - GNK DINAMO 1:4 (0:2)

Miljenko Mumlek: "Sada nas samo rad može izvući. Idemo razmišljati o sljedećoj utakmici, o gostovanju kod Osijeka II."

Objavljeno: 06.10.2018. 19:47

Zadnja izmjena: 06.10.2018. 19:50

Nakon susreta, koji je ponovo pokazao slabosti u ekipi NK Varaždin treneri su naravno bili različitog raspoloženja. Trener GNK Dinamo II Igor Jovičević bio je zadovoljan prikazanom igrom svoje ekipe.

- Zaslužili smo ova tri boda. U posljednja dva kola nismo bili pravi i danas smo se prvenstveno borili sami protiv sebe da pokažemo i dokažemo da smo pravi. Izvukli smo maksimum i to svaki igrač za sebe. U igri smo bili agresivniji i naša hrabrost se isplatila postignutim golovima. Tada smo igrali još mirnije i sve je trezultiralo pobjedom.

Ovo je težak poraz

Trener Varaždinaca Miljenko Mumlek izjavio je kako bi već sad htio imati trening.

- Ovo je težak poraz. Već sada bi htio imati trening. Nametnuli su nam se u prvih deset minuta, a poslije smo početli igrati i iz dvije pogreške primili smo dva gola. Naravno da je i protivnik igrao dobro. U drugo poluvrijeme smo ušli malo bolje, promijenio sam sistem i već je to sličilo na nešto a onda iz prvog udarca na gol primimo treći gol. Bojao sam se tada da se ekipa ne raspadne pa da doživimo još teži poraz i sramotu. Izmjenama se opet uspostavila igra ali umjesto da zabijemo primimo gol i to umjesto izbijanja lopte ona uđe u gol i rezultat je 0:4. Izgledalo je loše po nas, a i pretrčali su nas u sredini. Sada nas samo rad može izvući. Idemo razmišljati o sljedećoj utakmici o gostovanju kod Osijeka II, naglasio je Mumlek.

Komentari