Milorad Batinić na Regionalnom kongresu u Beogradu

Piše: eVz/ivanec.hr

Objavljeno: 23.02.2012. 17:22

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

U dvostrukoj ulozi, kao potpredsjednik Sabora i gradonačelnik Ivanca, Milorad Batinić aktivno sudjeluje u današnjem radu kongresa o Jugoistočnoj Europi, kao regiji povoljnog poslovnog okruženja.

U četvrtak, 23. veljače, potpredsjednik Sabora i gradonačelnik Ivanca Milorad Batinić sudjeluje u radu Regionalnog kongresa „Jugoistočna Europa – regija povoljnog poslovnog okruženja“, piše Ivanec.hr

Kongres se održava u Kristalnoj dvorani Hyatt Hotela u Beogradu.

Batinić će se uključiti u tematsku panel raspravu i predočiti postignuća i dosadašnja iskustva Ivanca u stvaranju povoljne poduzetničke klime.

Naime, Ivanec je uz još samo tri grada u Hrvatskoj (Rijeku, Crikvenicu i Bjelovar), uvršten u međunarodni projekt certificiranja gradova s povoljnim poslovnim okruženjem, koji financira njemačka Vlada putem Otvorenog regionalnog fonda i svoje provedbene agencije GIZ.

 U taj su projekt uključeni i gradovi s područja Makedonije, BiH i Srbije, a njegov cilj je da se nakon 18 mjeseci koliko traje provedba projekta, Ivancu dodijeli međunarodni certifikat kojim bi se potvrdio kao prostor povoljnog poslovnog, društvenog i prostornog okruženja za investicije.

Sve troškove projekta, uključujući i troškove puta i smještaja, pokriva organizator.

Komentari