UPIT PODUZETNICIMA

Milorad Batinić: "Što još može Grad Ivanec učiniti za olakšavanje vašeg poslovanja?"

Objavljeno: 31.03.2020. 19:04

Zadnja izmjena: 31.03.2020. 19:35

Gradonačelnik Ivanca Milorad Batinić prošlog se tjedna pismeno obratio svim poduzetnicima koji posluju na administrativnom gradskom području, te ih zamolio da se povratno očituju o programu Kriznih mjera Grada Ivanca usmjerenih ublažavanju posljedica velikih šteta koje u aktualnoj epidemijskoj situaciji trpi gospodarstvo.

Uz zamolbu da proanaliziraju predloženu Odluku o mjerama potpore poduzetništvu i da svoje ocjene povratno pošalju gradskoj upravi, pozvao je poduzetnike da se Gradu jave s prijedlozima i idejama o tome na koji im način Grad Ivanec, u okviru svojih zakonskih nadležnosti, a povrh već objavljenih Mjera potpora, može dodatno pomoći i kakvu im još vrstu potpore može pružiti kako bi im olakšao poslovanje i pomogao u ublažavanju šteta.

- Vaši prijedlozi i ideje glas su realnog sektora i njima ćete mi omogućiti da interese gospodarstva Ivanca i Varaždinske županije što bolje zastupam i u Saboru RH, kada na dnevni red dođe izglasavanje mjera Vlade RH, poručio je poduzetnicima gradonačelnik Batinić.

Također, od poduzetnika je zatražio i informaciju o trenutačnoj situaciji u njihovim tvrtkama, o tome kakvim kapacitetom posluju, kako stoje s ugovorima i narudžbama itd.

Komentari