trebalo je 20 godina

FOTO Ministar Božinović posjetio je Policijsku postaju u Varaždinu i obnovljenu šalter salu

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 16.04.2018. 13:59

Zadnja izmjena: 16.04.2018. 15:20

Foto: Luka Šalamun

Osim što je danas Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović najprije posjetio preuređenu županijsku cestu u Vinici, ministar je kasnije posjetio Policijsku postaju Varaždin te obišao novouređene prostorije upravnih poslova, odnosno novouređenu šalter salu.

Ministar je nakon obilaska preuređene županijske ceste u Gornjem Ladanju, koja je većim dijelom sanirana sredstvima iz Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa, posjetio i novouređenu šalter salu u Policijskoj postaji Varaždin, koja je uređena nakon 20 godina. 

- Nakon 20 godina investirali smo u novu šalter salu kojoj gravitira više od 90 000 ljudi. Uveden je redomat, ali i druga tehnička rješenja koja su Ministarstvo unutarnjih poslova koštala oko pola milijuna kuna. Građani, zaslužuju da im se pruža kvalitetna usluga, ali i policijski službenici zaslužuju rad u primjerenim uvjetima. Ušli smo u projekt obnavljanja policijskih postaja diljem Hrvatske, a što se tiče Varaždinske županije, pred rješenjem je Policijska postaja u Ivancu gdje će se sanirati poplavljeni podrumski prostori i Policijska postaja u Novom Marofu gdje će se sanirati krovište - potvrdio je Božinović

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari