OPĆINA VINICA

Ministar unutarnjih poslova nagradio Tomislava Drvarića iz Vinice

Objavljeno: 06.10.2021. 14:35

Zadnja izmjena: 06.10.2021. 14:35

Povodom dana policije, nagradu je Tomislavu Drvariću uručio ministar unutarnjih poslova Davor Božinović na svečanosti održanoj na Policijskoj akademiji u Zagrebu.

Drvarić je nagrađen godišnjom nagradom kao član skupine policijskih službenika Policijske uprave varaždinske za doprinos uspješnom dovršetku kriminalističkih istraživanja i razrješenju tri kaznena djela teških ubojstava, dva iz 2020. godine i jedno iz 2021. godine. Navedena se nagrada dodjeljuje jednoj skupini iz teritorijalnog područja svih Policijskih uprava na nivou Republike Hrvatske, a ovog puta dodijeljena je upravo mještaninu naše županije.

Tom mu je prigodom načelnik Općine Vinica Branimir Štimec osobno čestitao mještaninu te mu zaželio daljnju uspješnu karijeru u odabranoj službi, koja velikim dijelom doprinosi i sigurnosti u Općini Vinica. Ova vrijedna nagrada svakako je svrstavanje općine u sam vrh izvrsnosti naše domovine. Godišnja nagrada simbolično je stigla u Tomislavove ruke 20 godina nakon što je na istom mjestu primio nagradu ministra unutarnjih poslova kao treće nagrađeni kadet (učenik) sedmog naraštaja polaznika Srednje policijske škole na policijskoj akademiji u Zagrebu.

Komentari