velika investicija

Mipcro u Ivancu gradi proizvodno-skladišnu halu vrijednu 4,5 milijuna kuna

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 08.09.2020. 10:44

Zadnja izmjena: 08.09.2020. 10:44

U svom poslovnom dvorištu iza Trgovačkog centra MIPCRO, ova ivanečka graditeljska tvrtka pokrenula je novi poslovni poduhvat – gradi proizvodno-skladišni objekt vrijedan 4,5 milijuna kuna.

 Radovi su počeli krajem srpnja, planiraju ih dovršiti do kraja listopada, a zahvaljujući vlastitoj iskusnoj građevinskoj operativi, gradnja novog objekta napreduje iznimno brzo.

- Dio prostora bit će namijenjen proizvodnji (za savijanje i obradu građevinske armature), dok ćemo drugi dio koristiti za skladištenje građevinske opreme i materijala. Objekt gradimo i uređujemo kao višenamjenski, što znači da u budućnosti može poslužiti i za neke druge namjene – kaže predstavnik investitora Slavko Kišiček.

Ističu da se uz objekt gradi i kompletna nova infrastruktura sa svim instalacijama, a bit će uređene i prateće proizvodno-manipulativne površine. U planu je i postavljanje solarne elektrane snage 180 kW na krov objekta. - Naš poslovni krug prostire se na ukupno 16.500 m2 i nema četvornog metra koji se ove godine ne uređuje. Kad završimo s gradnjom novog objekta, slijedi i uređenje parkirališta te radovi na hortikulturnom uređenju – poručuje F. Kišiček.

Gradnja novog poslovnog objekta nastavak je ovogodišnjeg ogromnog investicijskog MIPCRO-ovog ciklusa „teškog“ ukupno 16 milijuna kuna. Podsjećamo, MIPCRO je ove godine nekadašnju zapuštenu halu bivše Svilane s milijun eura ulaganja preuredio u moderni prodajni prostor te u njoj otvorio Trgovački centar, a istodobno u Ivanečkom Naselju (nasuprot Super Konzuma) gradi kućice u nizu.

 

Komentari