OSVRT NA KAMPANJU

Mirko Korotaj: Hvala svim mještanima na podršci, program ćemo ispuniti u potpunosti

Objavljeno: 17.05.2021. 10:07

Zadnja izmjena: 17.05.2021. 23:51

Aktualni načelnik općine Cestica Mirko Korotaj, kao kandidat HNS-a za načelnika općine Cestica, ostvario je pobjedu u prvom krugu lokalnih izbora te će biti na čelu općine sljedeće četiri godine.

Nakon službene potvrde rezultata izbora, Mirko Korotaj je izjavio kako je takva podrška prije svega velika obveza da u naredne četiri godine ispune sve točke iz njihovog programa kojeg su predstavili u kampanji.

– Želim na početku zahvaliti svim mještankama i mještanima na ukazanom povjerenju u prvom krugu izbora. Na isti način vodio sam općinu u proteklom mandatu, ostvarujući sva dana obećanja i očito je da su to mještani prepoznali. Takav način rada u politici mora biti na svim razinama, od naše lokalne preko gradskih, županijskih te one državne. Mjerljivi rezultati i ispunjavanje izbornih programa kriteriji su kojih se držim u politici, a isto ću ubuduće nametati prvo u Hrvatskoj narodnoj stranci, a nakon toga i u djelovanju svih razina vlasti. - izjavio je Korotaj.

Kratko se osvrnuo i na proteklu kampanju, koje je ovaj put prošla u nešto drugačijem obliku od uobičajene. – Naših sedam vijećnika koji čine većinu u Općinskom vijeću sigurno će pokazati odgovornost u vođenju općine i građani mogu biti sigurni da će HNS na čelu s načelnikom ostvariti sve zacrtane ciljeve. Očekujem odličnu suradnju unutar Općinskog vijeća, ali prvenstveno sa mještanima kao i do sada, koji su me uvijek najviše inspirirali i bili poticaj da naša Cestica bude još bolja! - rekao je Korotaj.

Komentari