Mladen Putar novi ravnatelj Gradskih bazena

Objavljeno: 15.12.2011. 11:22

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:11

Upravno vijeće Javne ustanove Gradski bazeni odabralo je novog ravnatelja JU Gradski bazeni. Riječ je o Mladenu Putaru, diplomiranom inžinjeru strojarstva koji je trenutno zaposlenik Varteksa.

Na javni natječaj za novog ravnatelja JU Gradski bazeni stigle su prijave četiri kandidata, a sedmeročlano Upravno vijeće je kao najboljeg odabralo Mladena Putara, diplomiranog inžinjera strojarstva koji je trenutno zaposlen u Varteksu.

U Upravnom vijeću JU Gradski bazeni inače sjede Dubravka Kanoti, Vjekoslav Vrbanec, Dragica Cikron, Dražen Pavličević, Snježana Henčić, Marko Pižeta i Laura Musliu.

Na sjednici na kojoj je Putar izabran za novog ravnatelja Gradskih bazena bilo je prisutno šest članova Upravnog vijeća, a Putarova kandidatura dobila je 5 glasova.

Sam Mladen Putar relativno je nepoznati kandidat. Za sada se o njemu zna samo da je diplomirani inžinjer strojarstva zaposlen u Varteksu.

Kontaktirali smo ga no rekao nam je da ne želi komentirati ništa vezano uz Gradske bazene dok ne riješi pitanje svog radnog odnosa sa Varteksom i ne preuzme dužnost na Gradskim bazenima, a to bi trebalo biti tijekom siječnja.

Dosadašnji v.d. ravnatelja Željko Čengić Putarovim imenovanjem vraća se na svoje staro radno mjesto zamjenika ravnatelja.

Komentari