organizirana akcija

Mladež HDZ-a Varaždinske županije potrebitima donirala drva za ogrjev

Objavljeno: 10.02.2019. 16:59

Zadnja izmjena: 10.02.2019. 17:02

Članovi mladeži HDZ-a grada Varaždina i Varaždinske županije organizirali su još jednu akciju čiji je cilj pomoći potrebitima, te su im se ovog puta pridružili članovi ludbreške mladeži. Svi zajedno prikupili su 20 kubika drva za ogrjev.

Drva su donirali jednoj od potrebitih obitelji u Ludbregu: „Teško je kad čovjek svojoj obitelji ne može pružiti najosnovnije, a ono što bi svatko od nas trebao imati je topli dom. No, kad netko ne može sam, trebamo priskočiti i pomoći”, rekao je Sven Bunta, predsjednik Mladeži HDZ-a grada Varaždina.

Tin Jurak, predsjednik Mladeži HDZ-a Varaždinske županije istaknuo je kako su mladi iz HDZ-a brzo reagirali kad su doznali da je obitelji u Ludbregu potrebna pomoć: „Nismo dugo razmišljali, sve smo brzo organizirali i svi zajedno učinili sve što je u našoj moći kako bi što prije osigurali drva ovoj obitelji i oslobodili ih bar te brige. Zima još nije gotova, bit će još minusa, ali ovoj obitelji više neće biti hladno”.

Ivan Salopek, predsjednik Odbora za mlade i demografiju HDZ-a Varaždinske županije, ističe da su svi članovi mladeži ove stranke uvijek spremni pružiti ruku onima kojima je potrebna pomoć.

„Solidarnost i plemenitost odlike su koje bi trebali imati svi. Drago mi je da su mladi u HDZ-u upravo takvi, nesebični, socijalno osviješteni, uvijek voljni pomoći ljudima u potrebi. Ovakvih i sličnih akcija bit će još – to smo zacrtali našim programom i to ćemo i ostvariti”, poručio je Salopek.

Komentari