topli napici, sajam, koncert...

MLADI ADVENT U MAROFU Upaljena druga svijeća uz godišnji koncert KUD-a Marof

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 10.12.2017. 10:38

Zadnja izmjena: 10.12.2017. 10:38

U sklopu manifestacije "Mali Advent u Marofu" ispred Kulturnog centra "Ivan Rabuzin" upaljena je druga svijeća uz blagoslov patera Vitomira Glavaša i pjesmu KUD-a Marof i njihovih gostiju – KUD-a Mladost iz Samobora.

Okupljene je pozdravio i gradonačelnik Siniša Jenkač, a osim što su popratili paljenje druge svijeće, posjetitelji su imali priliku kupiti nešto i na Božićnom sajmu odnosno razgledati izložbu učeničkih zadruga s temom božićnog suvenira u holu kulturnog centra. Naime, učenici Srednje škole Novi Marof sudjelovali su u natjecanju učeničkih zadruga u izradi i brendiranju proizvoda od ekološki prihvatljivih materijala na temu "Čarolija Božića".

U organizaciji subotnjih događanja uključio se i Lions Club Novi Marof koji se pobrinuo da se brojni posjetitelji ugriju uz tople napitke, a svima koji su sudjelovali u subotnjim događanjima zahvalila je Renata Horvatić iz Turističke zajednice Grada Novog Marofa, organizatora manifestacije "Mali Advent u Marof".

Večer bogata sadržajima završena je godišnjim koncertom KUD-a Marof. U dvosatnom koncertu nastupila je dramska grupa, folklorna sekcija, tamburaški sastav te ženska vokalna skupina "Zipka", klapa "Marof" te gosti KUD Mladost iz Samobora.

Komentari