izgorjela i radiona

Mladi autolimar iz Svetog Petra u stravičnoj nesreći izgubio brata, a sada mu obrtnici pomažu

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 14.06.2019. 12:41

Zadnja izmjena: 14.06.2019. 12:43

Predsjednik Obrtničke komore Varaždinske županije Mario Milak sastao se s mladim obrtnikom Damirom Harambaša, kojeg je u samom početku rada njegovog obrta pogodila teška nesreća.

Da podsjetimo, Damir Harambaša, po struci autolimar, registrirao je Obrt „ Dado“ je za održavanje i popravak karoserija u Svetom Petru i počeo radom u travnju 2018. god. Kao obrtnik –početnik uz pomoć roditelja opremio je malu radionicu nužnom opremom. U kobnom požaru, koji je u veljači ove godine zahvatio radionicu, stradalo mu je sve. Ali najteži gubitak u toj nesreći bila je smrtno stradavanje brata.

Odmah po saznanju za tragediju, predsjednik Obrtničke komore Varaždinske županije pokrenuo je akciju za prikupljanje pomoći. Do sad je Damir uspio djelomično urediti prostor i nabaviti dio opreme, tako da može poslovati u ograničenim okolnostima.

Predsjednik Milak je ohrabrio mladog kolegu, obećavši daljnji angažman za pomoć.-  Nadam se da ćemo uskoro moći posjetiti mladog obrtnika u njegovoj radionici i s njim podijeliti zadovoljstvo nastavka poslovanja. Jer obzira na tragediju, život ide dalje, a Damir je tek krenuo u poduzetničke vode i treba mu ohrabrenje i poticaj - rekao je Milak.

Iz Komore poručuju da akcija još traje, svaka donacija je dobro došla , pa poziv i dalje vrijedi. Donacija se može uplatiti na žiro-račun:

DAMIR HARAMBAŠA, Sveti Petar, Harambašina 32

IBAN PRIMATELJA: HR4823860021119021864

Podravska banka

OPIS PLAĆANJA: Donacija Harambaša

Komentari