Mladi bejzbolaši Vindije najbolji u državi!

Objavljeno: 20.12.2010. 09:01

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:07

Foto: BK Vindija

Na svečanoj skupštini Hrvatskog baseball saveza koja je u subotu održana u Zagrebu, dodijeljene su nagrade najboljim pojedincima hrvatskog baseballa u protekloj sezoni. Dodjela nagrada, naravno, nije mogla proći bez varaždinskog Baseball kluba Vindija.

Seniorska ekipa Vindije nagrađena je peharom za osvojeno 3. mjesto ove sezone. No, pravu žetvu nagrada i priznanja varaždinskom su klubu osigurali bejzbolaši koji se natječu u mlađim kategorijama.

Juniorska i kadetska ekipa BK Vindija dobili su priznanje za osvojena prva mjesta u svojim kategorijama, a nagrađeni su i Vindijini bejzbolaši u najmlađoj kategoriji za osvojeno odlično drugo mjesto u sezoni.

Osim ekipa, nagrađeni su i pojedinci. Bejzbolaši Vindije Ivan Arklinić u kategoriji mladeži i Lovro Seglin u kategoriji kadeta proglašeni su najperspektivnijim bejzbolašima Hrvatske u svojim kategorijama!

Potvrda je to odličnog i kvalitetnog rada s najmlađim kategorijama u varaždinskom klubu. Za razliku od većine drugih baseball klubova u Hrvatskoj, Vindija se već godinama oslanja na domaće snage i podiže kvalitetu rada u mlađim kategorijama što se vidi i po ovogodišnjim rezultatima.

Komentari