vrijedne potrepštine

Mladi HNS-ovci predali donaciju udruzi ''Spas'

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 11.02.2018. 16:59

Zadnja izmjena: 11.02.2018. 17:04

Štićenike Udruge Spas mladi HNS-a Varaždin razveselili su suhom hranom, konzervama, te dekama, ručnicima i novinskim papirom kako bi što toplije proveli ove hladne dane. Donaciju je predala predsjednica Mladih HNS-a Varaždin Petra Bakšaj.

-Od srca hvala svim članovima Mladih HNS-a Varaždin, Ženskoj inicijativi HNS-a Varaždin, Predsjedništvu HNS-a Varaždin i svima koji su sudjelovali u donaciji. Prioritet Mladih HNS-a Varaždin je društveno djelovanje i socijalna osjetljivost, te samim time želimo potaknuti druge da budu društveno aktivniji i odgovorniji. Pozivamo sve da, ako su u mogućnosti, doniraju Udrugu Spas bilo hranom i potrepštinama  ili udomljenjem najboljeg čovjekovog prijatelja. – istaknula je Bakšaj.

Predaju donacije podržali su i predsjednik Podružnice HNS Varaždin Mario Sambolec, zamjenici predsjednika Enriko Parlaj i Igor Klopotan, te predsjednica Ženske inicijative HNS-a Varaždin Andreja Blazinarić.

- Mladi HNS-a, ovom donacijom koje je podržalo  cijelo Predsjedništvo HNS-a Varaždin, žele sudjelovati u brizi za napuštene životinje. Na taj način želimo senzibilizirati i ostatak javnosti te potaknuti sve građane na brigu o kućnim ljubimcima. Želim se zahvaliti djelatnicima i volonterima Udruge SPAS na njihovoj požrtvovnosti i radu sa napuštenim životinjama. Siguran sam da će članice i članovi HNS-a i ubuduće sudjelovati u ovakvim akcijama.- istaknuo je Sambolec.

Komentari