HRVAČKI KLUB VINDIJA

Mladi hrvači varaždinske Vindija večeras u Graberju napadaju prvoplasiranu ekipu Sesveta

Objavljeno: 25.11.2018. 10:17

Zadnja izmjena: 25.11.2018. 10:20

Nastavljaju se natjecanja u Prvoj hrvačkoj ligi, Premijer liga - Liga za prvaka. U ligi je šest klubova između kojih je i varaždinska Vindija, a na rasporedu je šesto kolo.

Varaždinska Vindija nalazi se na četvrtom mjestu, a danas od 18 sati u Graberju dočekuje prvoplasiranu ekipu Sesveta. Vindija je do sada skupila pet bodova iz dvije pobjede, dva poraza i jednog neodlučenog susreta.  - Sesvete su danas favorit, rekao je predsjednik HK Vidija Alen Runac. - Oni su vodeća ekipa s maksimalnih pet pobjeda. Ove godine su se pojačali s reprezentaivcima ali mi ćemo im s mladom domaćom ekipom parirati. U našim redovima su juniorski prvaci i doprvaci države, tako da neće biti lak plijen, najavio je Runac.

U ostalim parovima 6. kola sastaju se još: Sesvetski Kraljevec – Sisak te Metalac – Petrinja. U ligi će biti ukupno dese kola a posljednje se igra 23. i 24. prosinca.

Nakon pet kola prvenstvena ljestvica izgleda ovako:

  1. SESVETE 10
  2. PETRINJA 7
  3. SESVETSKI KRALJEVEC 6
  4. VINDIJA 5
  5. SISAK 2
  6. METALAC 0

Cilj sezone nije određeno mjesto na prvenstvenoj ljestvici, nego uporan rad i treniranje a rezultati bi trebali doći sami po sebi. - Siguran sam da ćemo biti u vrhu prvenstvene ljestvice, dodao je Runac. 

Komentari