mladi za marof

Mladi Marofčani od sada će moći koristiti prostore stare škole i kvalitetno provoditi slobodno vrijeme

Objavljeno: 19.01.2018. 16:42

Zadnja izmjena: 19.01.2018. 16:51

Udruga Mladi za Marof nakon godine dana boravka u novom gradskom prostoru odlučila je ponuditi mladim Marofčanima vlastiti prostor za svakodnevno korištenje koji se nalazi u zgradi stare škole.

Zgrada stare škole nalazi se u Zagorskoj 31 i povremeno se koristila za razne radionice, prezentacije, predavanja i druženja, a od sada će biti otvorena svakodnevno od ponedjeljka do petka od 13 do 20 sati.

Nakon duže i uspješne suradnje na međunarodnim razmjenama za mlade sa Srednjom školom Novi Marof, udruga Mladi za Marof (MZM) želi proširiti suradnju tako da ponudi srednjoškolcima, ali i ostaloj mladeži prostor u kojem mogu zajednički kvalitetno provoditi vrijeme i nakon završetka nastave.

Mladima će biti na raspolaganju sva postojeća oprema poput računala s internetom, printera, skenera, projektora, TV-a, društvenih igara i dr. dok će uz samo korištenje prostora mladima biti ponuđeno i sudjelovanje u raznim radionicama i svim aktivnostima MZM-a.

Prvi dan rada koji će biti u ponedjeljak 22. siječnja, u 14 sati obilježiti će se toplim riječima dobrodošlice svim učenicima Srednje škole Novi Marof, a mladima će se obratiti i ravnateljica Srednje škole Jasminka Behin te gradonačelnik Siniša Jenkač.

Komentari