MNK Novi Marof punom snagom u novu sezonu

Objavljeno: 21.09.2011. 16:04

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:11

Foto: međimurje.hr

MNK Novi Marof prošle je sezone osvojio sedmo mjesto u 1. HMNL, te u doigravanju kasnije ispao od budućeg prvaka Brodosplita u produžecima. Sada je pred njima nova sezona, a prošlog su vikenda u prvom kolu 1.HMNL odigrali neriješeno sa Potpićanom, završilo je 2-2...

Gosti su poveli pogocima Tomljanovića i Lukačića, no Novi Marof izjednačuje preko Horvatića i Kovača. Do kraja utakmice Novi Marof je prijetio, ali bez uspjeha. Udarci 22-5 za domaćina dokaz su koliko je Novi Marof bio dominantan.

Kostur ekipe od prošle sezone ostao je isti. Otišli su samo Piskač i Lukavečki koji zbog obaveza nisu mogli pratiti prvoligaški tempo, a od dolazaka bilježimo dolazak dvojice pojačanja iz Zagreb Zapada; Leskovara i Kovač, te dolazak Velimira Habruna iz MNK Fotexa.

U kosture ekipe najviše se ističu Martan i Petrić koji su hrvatski malonogometni reprezentativci, dok je Krunoslav Hruškar mladi reprezentativac Hrvatske. Uz već spomentu pojačanja i reprezentativce tu su još prekaljeni Švigir, Škerbić i Krasniqi, a sve je pod dirigentskom palicom Gorana Mamića vlasnika B profi Futsal licence.

Sve ovo  garancija je da MNK Novi Marof ove sezone ima odličnu ekipu i da bi mogao vrlo daleko dogurati u prvenstvu.

- Nama je najvažnije zadržati status plasmanom u doigravanje. Imamo kvalitetnu ekipu, a ako bude malo sreće možemo dosta daleko dogurati - kazao je sportski direktor malonogometnog kluba Novi Marof Dragutin Đakmanec.

MNK Novi Marof nema generalnog sponzora već ga vodi skupina entuzijasta, zaljubljenika u futsal.

- Problem je što nemamo generalnog sponzora, a troškovi su veliki. Uz sve to još moramo sami plaćati dvoranu, dok su ostali prvoligaši dvoranu dobili kao bonus – rekao  je Dragutin Đakmanec zvani "Kefa".

Sljedeće kolo Novomarofski hakleri igraju u Osijeku u 20 sati. Osijek je izrazito domaćinska pa će dvoboj u petak sigurno biti zanimljiv.

Komentari