Festival multimedije, oblikovanja i primjene

MOP Špancirfest: Zainteresirani programeri pokazali svoje vještine u Herzeru, sve se popodne seli u HNK!

Objavljeno: 27.05.2016. 12:00

Zadnja izmjena: 27.05.2016. 12:02

Od ponedjeljka, 23. svibnja pa sve do sutra, 28. svibnja, održava se MOP ŠPANCIRFEST Multimedia festival. Danas su se u palači Herzer okupili zaljubljenici u JavaScript kako bi pokazali svoje vještine, ali i naučili nešto novo.

NodeSchool ekipa, predvođena Dinom Trojakom i Tomislavom Sapunom, organizirala je workshop za polaznike zainteresirane u programiranje.

– Cilj ovoga je networking, povezivanje programera, rješavanje manjih problema i dogovaranje za neke nove meetupe. – rekao je tom prilikom Fran Mubrin, organizator MOP Špancirfesta.

Bojan Frišičić, jedan od polaznika, smatra teme izrazito zanimljivima: – Mnogo možemo naučiti jer je ovo drugačija forma. Svatko bira temu koja ga zanima i onda samostalno radi.

Danas u 17:20 MOP Špancirfest seli u Hrvatsko narodno kazalište u Varaždinu, gdje počinju blokovi predavanja četiriju predavača, a trajat će sve do 21:00. Sat vremena kasnije očekuje vas veliki party u Lavri.

Sutrašnji program započinje u 10 sati u šetalištu Vatroslava Jagića zanimljivim radionicama na temu origama, a organizatori pozivaju roditelje da prijave svoju djecu jer će se od 12 do 14 sati održati kreativne radionice.

Cjelodnevni bogati program možete vidjeti ovdje, a navečer se sprema party u čak pet objekata – Mea Culpa i Aquamarin (clubbing zone), Elephant i My Way (DJ zone) te Scena i bar Rogoz (koncert sastava Chui).

Komentari