ŽENSKI RUKOMETNI KLUB KOKA

"Moramo igrati oprezno i bez opuštanja!" najavio je današnji susret trener ŽRK Koka Vladimir Canjuga   

Objavljeno: 21.09.2019. 12:38

Zadnja izmjena: 21.09.2019. 12:44

U 2. kolu 1. Hrvatske rukometne lige ŽRK Koka dočekuje ekipu ŽRK Dalmatinka. Nakon uvodnog 1. kola u kojem su Varaždinke gostovale kod Podravke, prvenstvo za njih zapravo počinje danas.

Ovo kolo igra se uoči nastupa reprezentacije u kvalifikacijama za EURO 2020. godine, a svi susreti igraju danas, što je prava rijetkost. Trener ŽRK Koka Vladimir Canjuga upozorava da se njima ne smije dogoditi ono što se dogodilo GRK Varaždin 1930 sinoć. Poziva na maksimalan oprez i punu koncentraciju, bez obzira što ih Dalmatinka nikada nije pobijedila.

- Mi imamo sedmorku i jednu zamjenu i ako izostane jedna od tih igračica, a počela je neka viroza među igračicama, upozorava Canjuga. - Ima puno potencijala u mladim igračicama koje imaju 19, 20 godina ali one još trebaju dvije, tri godine igrati da bi došle do nivoa nositelja igre. Dobivat će priliku tijekom sezone jer odlično napreduju, a čeličit će se u 2. ligi koja počinje sljedeći tjedan. Na kraju tu je i dio igračica koje su kadetskog uzrasta i trenirale su s nama cijelo ljeto te sada to trebaju pokazati u kadetskoj ligi, opisao je ukratko stanje u varaždinkoj ekipi trener Canjuga.

Utakmica s Dalmatinkom igra se dana s početkom u 17,00 sati u sportsko dvorani u Graberju.

- Dalmatinku vodi moj dugogodišnji zamjenik u reprezentaciji Jerković pa znam koliko će biti nezgodno igrati s njima. Oni nemaju što izgubiti, tako su prošle sezone uzeli bodove Trešnjevki i Murvici na gostovanjima. Moramo igrati oprezno i bez opuštanja, najavio je današnji susret Canjuga.   

Komentari