Moto susret

Motori, Rock N Roll, Psihomodo pop, klopa i cuga - sve to vas očekuje na Varaždinskoj motorijadi

Moto Klub Baroker Varaždin iz ljubavi prema motorima odlučio je organizirati Varaždinsku Motorijadu koja počinje sutra, a trajati će do nedjelje,12. svibnja, na varaždinskom aerodromu.
Objavljeno: 09.05.2019. 09:11

Zadnja izmjena: 09.05.2019. 10:26

Foto: Arhiva

Moto Klub Baroker Varaždin iz ljubavi prema motorima odlučio je organizirati Varaždinsku Motorijadu koja počinje sutra, a trajati će do nedjelje,12. svibnja, na sajmištu u Biškupcu

Naime, prošlo je sedam godina od zadnjeg moto susreta u Varaždinu, no svi strastveni motoristi s veseljem mogu reći kako su napokon dočekali veliki povratak susreta u grad Varaždin. Očekuje vas bogat program, pa vas već sutra čeka veliko okupljanje, klopa i cuga te dva koncerta - tribute AC/DC band The Godfathers i Rock N Roll Train by Cota 64. Drugi dan je rezerviran za različite moto igre i natjecanja, kaskaderi na dva motora i jednim quadom do drag racinga. Očekuje vas i popularni Psihomodo Pop te još jedan bend koji se navodi kao iznenađenje. Ulaz u petak je slobodan za sve, a u subotu za sve posjetitelje na motorima. Oni koji dolaze bez vozila na dva kotača ulaz je 30 kuna.

Komentari