Sajle i šiljci

Motoristi se žale da im se postavljaju zamke na šumskim putevima

Dvadesetak motorista koji se bave motocrossom i enduro vožnjama, na području općine Cestica ovih su dana imali nekoliko nezgoda.
Objavljeno: 15.01.2021. 19:55

Zadnja izmjena: 16.01.2021. 08:02

Dvadesetak motorista koji se bave motocrossom i enduro vožnjama, na području općine Cestica ovih su dana imali nekoliko nezgoda.

Danas su dva člana kluba naletjela na sajlu zavezanu između dva drveta na području Cestice, točnije kod mjesta Jarki, tvrdi predstavnik motorista koji nam je postao i fotografiju.

- Na svu sreću nije bilo teže ozlijeđenih, ali je došlo do pada vozača motocikla. Već smo nekoliko puta naišli na sajle i željene šiljke i na drugim mjestima općine. Osim toga, dogodili su se i razni napadi na naše vozače od strane mještana. Zadnjih nekoliko napada bili su i s drvenim letvama punim čavli i slično, rekao je član društva motorista koji je htio ostati anoniman.

Tvrdi kako sve napade pokušavaju riješiti mirnim putem. - Ukoliko nekome smeta naša vožnja, pokušavamo se ne vraćati na to mjesto. Usprkos svemu, još uvijek se događaju napadi na naše vozače, dodao je predstavnik motorista.

Komentari