Stigli smo do posljednje etape premijerne zimske Chapatangia Tomšić lige. Uoči posljednje četiri utakmice, koje će se igrati ove nedjelje, 12. veljače, zna se pobjednik u seniorskoj konkurenciji. To je momčad Mattea, predvođena Mumlekom, Balajićom, Kastelom, Ivankovićom...

Otkako su Mumlek i društvo u 4. kolu preuzeli vodstvo nisu ga ispuštali do samog kraja. Pobjedom u nedjelju protiv Pucki VIP Bicycles rezultatom 1-0 i definitivno su osigurali prvo mjesto kolo prije samog kraja.

Aquamarin Junajted je jednako tako siguran viceprvak, dok će međusobni sraz Pucki i CBB Nekretnina iduće nedjelje odlučiti o dobitniku pehara za treće mjesto.

I dok je u seniorskoj konkurenciji gotovo sve riješeno, itekako je zanimljivo u konkurenciji veterana. Opet su oba „papirnata“ favorita poražena, Kos Transporti su u zadnjih pet minuta preokrenuli vodstvo Banfice od 2-1 i slavivši na kraju 3-2.

Još vrijedniju pobjedu izborili malonogometaši Kontre protiv vodeće ekipe Srijedom u sedam. I tu je itekako bilo dramatike, dečki iz Sv. Ilije imali su 3-2 vodstvo na poluvremenu, držali ga šest minuta prije kraja, no s tri uzastopna pogotka u pet minuta igre Kontra je preokrenula za konačnih 5-3.

Time su „Kontraši“ stigli na samo bod do konkurenata iz Sv. Ilije i posljednje će kolo donijeti konačnog veteranskog pobjednika. Obje će se utakmice igrati u isto vrijeme, s početkom u 10.15 sati.

Rezultati pretposljednjeg kola:

Seniori: Aquamarin Junajted – CBB Nekretnine Junajted 4-2, Matteo – Pucke VIP Bicycles 1-0

Veterani: MNE Banfica – Kos Transporti 2-3, Srijedom u sedam – Kontra 3-5.

Raspored posljednjeg kola:

Seniori: Pucke VIP Bicycles - CBB Nekretnine Junajted, Matteo – Aquamarin Junajted.

Veterani: Kontra – Kos Transporti, Srijedom u sedam – MNE Banfica

Komentari

06.02.2012. 18:12h Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29