NOGOMETNI KLUB VARAŽDIN

Mumlek i Jertec pojačali stručni stožer NK Varaždin

Objavljeno: 30.09.2020. 17:57

Zadnja izmjena: 30.09.2020. 17:57

Danas su objavljena su nova imena u stručnom stožeru NK Varaždin. Igračke legende bivšeg ali i današnjeg kluba iz Zagrebačke 94 biti će zadužene za sportsku politiku kluba kao i za odnose s igračima.

Miljenko Mumlek, dosadašnji trener juniora varaždinskog prvoligaša koji se također natječu u Prvoj ligi preuzet će funkciju sportskog direktora kluba. Inače, Mumlek je prvi igrač po broju nastupa u utakmica Hrvatskog nogometnog kupa te drugi igrač po broju nastupa u Prvoj ligi dok trenutno zauzima četvrto mjesto na listi najboljih strijelaca.

- Funkcija koja mi je povjerena donosi zahvalnost kluba na mom dosadašnjem radu ali funkciju isto tako smatram većem odgovornošću, da uz dogovor s ljudima koje vode klub i uz želje trenera osmislimo politiku kluba i to dignemo na višu razinu. Iz godine u godinu dižemo se za stepenicu više. Moja je zadaća da budem filter između menadžera, igrača i želja igrača u dovođenju u klubu i želja igrača odlaženju iz kluba, da budem filter između želja trenera i želja kluba te da odlučujem o politici koju ćemo provoditi. Nadam se da ću malo griješiti i biti uspješan u svom poslu te da će svi u klubu biti zadovoljni mojim radom, dodao je Mumlek.

Nastavak projekta povratka nogometa u Varaždin

Dario Jertec, igrač koji je od početka dio projekta povratka nogometa u Varaždinu oprostio se od profesionalnog igranja nogometa početkom sezone te je prihvatio ponudu uprave NK Varaždin za obavljanjem funkcije tehničkog direktora kluba i team managera kluba.

- Zahvalio bih se upravi kluba na ukazanom povjerenju. Od samih početaka NK Varaždina bio sam u klubu, dosta sam upoznat s cjelokupnom situacijom, nadam se da ću uspjeti pomoći da klub postane još bolji, da momčad još bolje funkcionira, da budem treneru na usluzi koliko će biti potrebno i da sve dignemo na još viši nivo. Kao zadaću smatram da je u klupskom interesu da što prije postanemo stabilan prvoligaš, da izbjegnemo priče oko borbe za ostanak i da se već ove sezone profiltriramo kao prvoligaš koji može samo bolje i više, naglasio je Jertec.

 

Komentari