Sukladno Odluci o nužnim mjerama ograničavanja društvenih okupljanja, rada u trgovini, uslužnih djelatnosti i održavanja sportskih i kulturnih događanja za vrijeme trajanja proglašene epidemije bolesti COVID-19, koju je donio Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske, svoja vrata otvaraju i Muzej Croata insulanus te Knjižnica i čitaonica Grada Preloga.

U Muzeju Croata insulanus tako se može do 29. lipnja razgledati skupna izložba „Žene??? Žene!!!“, postavljena u prostoru stalnog postava Muzeja Croata insulanus Grada Preloga.

Iz Muzeja Croata insluanus stižu, sukladno uputama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i upute za sve posjetitelje:

https://muzej-croata-insulanus.hr/2020/04/27/upute-za-posjetitelje-prilikom-posjete-muzeju/

Knjižnica i čitaonica Grada Preloga, otvorit će svoja vrata za korisnike, od ponedjeljka 4. svibnja. Građani će moći vratiti i posuditi knjige i to je sve i to uz propisane mjere, koje će također slijediti upute Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Pridržavanje svih dosad donesenih mjera i uputa je od ključne važnosti jer odgovornim ponašanjem možemo smanjiti širenje zaraze koronavirusa. Svatko mora biti svjestan odgovornosti za vlastito zdravlje, zdravlje obitelji i sugrađana.

Ključne riječi: grad prelog,

Komentari

28.04.2020. 18:10h Zadnja izmjena: 28.04.2020. 18:12