Na 1. Reviji udomljenih pasa prošetalo čak 82 četveronožna manekena

Piše: eVz

Objavljeno: 25.12.2012. 15:22

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:46

Udruga za zaštitu životinja Spas, u suradnji s emisijom Kućni ljubimci i trgovačkim centrom Lumini, organizirala je 1. Reviju udomljenih pasa.

Veselje, znatiželja, sreća, cika djece, veseli lavež, mnoštvo dobrih emocija i nasmijanih lica vlasnika pasa i posjetitelja, odlični tamburaši, kamere, pozornica, odlična voditeljica programa, predivni četveronožni manekenke i manekeni i prije svega more ljubavi prema svim životinjicama koje su došl - ovako bi se možda najbolje opisalo ono što se događalo u centru Lumini.

Na reviji je prisustvovalo čak 82 pasa – četveronožnih manekenki i manekena od čega je nastupio 71 udomljeni pas i 11 pasa štićenika Udruge Spas, što je broj pasa približan Reviji nedavno održanoj u Zagrebu.

S obzirom na veličine uspoređenih gradova ovo samo pokazuje koliko veliko srce imaju naši sugrađani. Broj prijavljenih pasa nadmašio je sva očekivanja i bilo je predivno vidjeti sve te predivne životinje i njihove pratitelje.

Udruga Spas je po prvi putao rganizirala ovakvo druženje, a s obzirom na viđeno – ovo je definitivno početak još jednog predivnog događaja koji će se sigurno nastaviti.

Revija je održana u tri dijela, u prvom i trećem dijelu nastupili su udomljeni psi a između su nastupili psi iz azila Udruge Spas (jedan manji dio njih) koji čekaju svoje nove obitelji i svoj novi dom, a sve je popraćeno odličnim tamburaškim sastavom Bilikum.

Svaki četveronožni maneken došao je sa svojim pratiteljem na pozornicu (ili ispred nje) te prošetao, ponosno se pokazao (kao i njihovi pratitelji) te je svakog od njih predstavio njihov pratitelj. Za svakog sudionika pripremljene su diplome i nagrade.

Količina sreće i ljubavi koju smo imali prilike vidjet ne može se izmjeriti i udruga smatra kako je ovo najbolja moguća pozivnica svima da udome životinju, dođite u azil Udruge Spas i spasite neko nedužno biće koje također zaslužuje ljubav i sreću i dovedite u svoje radost u svoje domove, sigurno nećete pogriješiti.

Možda ne bi bilo loše da dođete što prije i udomite jer udruga već sad najavljuje novu reviju, još veću i još ljepšu (ako je to moguće) pa ćete i Vi imati priliku sudjelovati na reviji!

Ono što je reviji dalo posebnu dimenziju i najljepši događaj na reviji definitivno je bio udomljenje jednog od manekena udruge Spas na samoj reviji. Zahvaljujući dragim ljudi, taj će udomljeni pas imati najljepši mogući Božić.

Udruga Spas, svi peseki, mace, djelatnici i volonteri od srca zahvaljuju svima koji su došli, svima koji su podržali ovaj događaj, ali i svima koji udrugu kroz godinu na bilo koji način pomažu, te ujedno svim sugrađanima žele sretan Božić i sve najbolje od srca!

Komentari