Na četvrtom kolu Felt triatlon lige pobjeda Varaždinca Rožmarića i Grbčićeve

Objavljeno: 27.07.2012. 09:44

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:16

Na Aquacityu je u srijedu održano četvrto kolo Felt triatlon lige na kojoj se, usprkos godišnjim odmorima okupilo 70 natjecatelja. Do pobjede je stigao Varaždinac Adam Rožamrić, dok je u ženskoj konkurenciji najbrža bila Patricija Grbčić iz Međimurja...

U sprint utrci većina natjecatelja odradila je dobru utrku i postigla svoje najbolje osobne rezultate. Najbrži je bio Adam Rožmarić koji je  pobijedio s rekordom lige. Iako su postigli zapažena vremena, drugim i trećim mjestom pored danas nepobjedivog Adama morali su se zadovoljiti triatlonci iz prijateljskog TK Međimurje, Branimir Lodeta i Dragan Milenković.

- Na dosadašnja kola sam dolazio iz punog treninga, trenirao sam 2 puta na dan i nisam mogao dati 100 posto. Za današnje kolo sam se odmorio, a vremenski uvjeti su mi se poklopili. Kada sam došao na zadnju, trkačku dionicu, osjetio sam lakoću u nogama te sam krenuo jakim tempom koji sam zadržao do ciljne ravnine, a postignuti rezultat me obradovao i iznenadio- izjavio je Rožmarić nakon ulaska u cilj.

Ovo su se kolo za prvo mjesto u ženskoj konkurenciji borile dvije djevojke koje su završile triatlon utrku Ironman distance, Patricija Grbčić iz TK Međimurje i Karla Čović iz TK 042. Slavila je Patricija s vremenom ispred Karle, dok je treće mjesto osvojila Ivana Adžić iz TK Međimurje.

U supersprint utrci pobjedu je odnio Matija Avirović iz TK Međimurje, dok je u ženskoj konkurenciji slavila Avirovićeva klupska kolegica Petra Radaković.

Sponzor Felt triatlon lige, tvrtka Matis Adria d.o.o. i na ovom je kolu osigurao bogatu tombolu za natjecatelje, kojih je i ovog puta bilo iz svih dijelova kontinentalne Hrvatske.

Ispred nas je još pet kola, a iduće kolo je na rasporedu 1. kolovoza i počinje u 18 sati. Prijave se primaju do 17,45 sati na SRC Aquacity (kod bočališta).

 

Komentari