Aktivna varaždinska Udruga nordijskog hodanja i pješačenja "Drava" i ove se godine uključuje u manifestaciju "Dani otvorenih vrata udruga RH", a susrete s građanima uz prezentaciju nordijskog hodanja te zdravog življenja općenito organizirat će od četvrtka do subote od 16. do 18. svibnja na Banfici i na Dravi.

U četvrtak od 17 sati u prostorijama 6. MO u Dravskoj 7b na Banfici Darinka i Rudolf Kolarić održat će predavanje "Japan-doživljaj nordijskih hodača", a potom će članovi UDruge sudjelovati na 27. Joma Cross ligi 'Drava' varaždinskog Trkačkog kluba Marathon 95 u 19 sati. Za petak iz Udruge najavljuju praktičnu prezentaciju tehnika nordijskog hodanja uz upis besplatnog tečaja. Početak je najavljen za 17 sati kod kupališnog mosta na Dravi. Nakon toga uslijedit će praktični dio na stazama Dravske park-šume. U subotu od 17 sati, ponovo kod kupališnog mosta na Dravi, počet će trening nordijskog hodanja i pješačenja.

Inače, Udruga nordijskog hodanja i pješačenja „Drava“ svojim aktivnostima i uključivanjem u „Dane otvorenih vrata udruga RH“ želi popularizirati nordijsko hodanje kao najefikasniji oblik kretanja, kao i educirati građane o potrebi pravilne primjene tehnike nordijskog hodanja te primjeni specijalno dizajniranih štapova za nordijsko hodanje.  Dodatne informacije možete dobiti upitom na e-mail: [email protected] ili broj 0917852045.

Komentari

14.05.2019. 19:45h Zadnja izmjena: 14.05.2019. 19:46