nema čekanja

Na graničnim prijelazima u Varaždinskoj županiji sve je pod kontrolom - čeka se najviše 30 minuta

hak.hr

Objavljeno: 17.04.2017. 18:24

Zadnja izmjena: 17.04.2017. 18:24

Foto: Arhiva

Budući da je danas na svim graničnim prijelazima pojačan promet, te su zabilježene i znatne kolone, pa i duže vrijeme čekanja prilikom izlaska ili ulaska u Hrvatsku, raspitali smo se kakva je situacija na graničnim prijelazima u Varaždinskoj županiji.

Prema neslužbenim informacijama, na graničnom prijelazu Dubrava Križovljanska nema dužih čekanja, ne stvara se kolona, te se promet odvija bez ikakvog problema.

Na graničnom prijelazu Otok Virje se prilikom izlaska iz Hrvatske nešto malo čeka, no, prema neslužbenim informacijama doznajemo da nije predugo, najviše do pola sata. Slična je situacija i na graničnim prijelazima Cvetlin i Gornja Voća.

Iz Hrvatskog autokluba poručuju da su na ostalim graničnim prijelazima u Hrvatskoj prema Sloveniji zabilježena čekanja, a ponegdje i duža te stoga vozače upozoravaju da prije polaska na put provjere svoje dokumente te da budu strpljivi i slijede upute granične policije.

Također je, prema izvješću HAK-a, u Republici Sloveniji do 21,00 sat zabranjen promet za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 t pa se mole vozači teretnih vozila da ne kreću prema graničnim prijelazima, zbog popunjenih odmorišta i parkirališta uz autoceste, ali i izvan njih.

 

Komentari