'srebrna medalja'

Na izboru za najljepši Advent u Hrvatskoj Varaždin na drugom mjestu

Kako navode, Turistička zajednica grada Varaždina, organizator Adventa, ponosi se ovim visokim plasmanom koji potvrđuje uspjeh samog adventskog festivala u Varaždinu, koji je postao trajni dio manifestacijske godine, ali i privlačnost Varaždina kao destinacije...
Objavljeno: 06.01.2023. 09:29

Zadnja izmjena: 06.01.2023. 10:00

Završio je još jedan izbor za najljepši Advent u Hrvatskoj, kojeg organizira portal Gradonacelnik.hr i po drugi put za redom, Advent u Varaždinu je opet osvojio srebrnu medalju.

Kako navode, Turistička zajednica grada Varaždina, organizator Adventa, ponosi se ovim visokim plasmanom koji potvrđuje uspjeh samog adventskog festivala u Varaždinu, koji je postao trajni dio manifestacijske godine, ali i privlačnost Varaždina kao destinacije.

- Zahvaljujući Adventu u Varaždinu, u posljednjih je nekoliko godina varaždinski turizam ozbiljno zakoračio i u "zimsku sezonu", postao još prepoznatljivije kulturno-turističko odredište, a Varaždinke i Varaždinci mogu uživati u bogatom programu koji traje više od šest tjedana. Zahvaljujemo svima koji su ljubav prema Adventu u Varaždinu i Varaždinu pokazali "lajkom" na natječaju za najljepši Advent u Hrvatskoj. Želimo svima sve najbolje u 2023. godini i vidimo se uskoro u – Varaždinu! - naveli su iz Turističke zajednice.

Komentari