još danas i sutra

Na iznimno dobro posjećenom Sajmu lova, ribolova, prirode i turizma ima se što vidjeti, kupiti i kušati

Objavljeno: 08.10.2016. 14:18

Zadnja izmjena: 08.10.2016. 14:37

Foto: Željko Porobija

Posjetili smo jučer otvoreni Sajam lova, ribolova, prirode i turizma koji se ovoga vikenda održava u Areni Varaždin te se iznenadili i bogatstvom ponude kao i velikim posjetom.

Nepunih sat vremena nakon što je Sajam ovoga jutra otvorio vrata za posjetitelje već je bilo nemoguće parkirati se na parkiralištu pred dvoranom, nego su se mjesta tražila nekih stotinjak metara dalje. Ovakav interes građana i ne čudi kad vidimo što se sve ovdje nudi. Osim mogućnosti kupnje odjeće i opreme za lov i ribolov te odgovarajuće literature, tu je također bogata ponuda hrane i brojnih drugih zanimljivosti. Djeca se mogu poigrati sa sokolom ili jahati ponija. Programi se održavaju i unutar dvorane, ali i vani gdje su razna natjecanja, izložbe i ponuda ukusne hrane.

Sajam je otvoren danas do 19 i sutra (nedjelja) od 9 do 17, dođite što prije i uživajte u sadržaju. Cijene su 25 kn (odrasli), 15 kn za umirovljenike, učenike i studente, te 60 kn za obitelj s dvoje djece do 15 godina. Pripremili smo vam i bogatu fotogaleriju koja bi vam trebala dočarati makar djelić onoga što se zbiva na Sajmu.

Komentari