nakon osnovne škole...

Na kanalizacijski sustav priključen i dječji vrtić u Trnovcu

Objavljeno: 17.05.2017. 17:39

Zadnja izmjena: 17.05.2017. 17:41

Nakon što je u Trnovcu na kanalizacijski sustav priključena Osnovna škola, danas je to učinjeno i za dječji vrtić.

Načelnik Općine Trnovec Bartolovečki Zvonko Šamec zadovoljan je dinamikom priključivanja objekata na kanalizacijski sustav koji sada pokriva gotovo cijelo naselje Trnovec, a u kojeg je Varkom uložio više od 60 milijuna kuna, stoji u priopćenju iz Općine Trnovec.

-"Ova dva priključka predstavljaju velik napredak u komunalnom životu Trnovca. Radi se o boljem i kvalitetnijem životu i u školi i u vrtiću, u dva objekta koja su najbitnija u naselju. U školi je više od 300 učenika, a oko 130 djece je u dječjem vrtiću. Tako na neki način podižemo kvalitetu zdravog života u općini." – rekao je Šamec prilikom obilaska radova. 

Šamec je podsjetio i da se kanalizacijski sustav počeo graditi 2002. godine te da je pri svom završetku.

- "Ostale su nam tri ulice u naselju Trnovec, Gustava Krkleca, Nikole Tesle i Vladimira Nazora. Projektna dokumentacija je pri kraju, traži se još samo tehničko rješenje za Teslinu ulicu." - kazao je Šamec te nadodao kako je svakodnevno velik pritisak jer se po nekoliko domaćinstava i drugih objekata spaja na kanalizacijski sustav pa će radovi u tri navedene ulice početi nakon priključenja objekata u ulicama gdje je sustav izgrađen, pritom najavljujući još jednu investiciju Varkoma. Riječ je o rekonstrukciji vodovoda između naselja Štefanec i Šemovec.

Komentari