grad varaždinske toplice

Na području Grada Varaždinskih Toplica obnovljeno pet dječjih igrališta

Objavljeno: 13.10.2022. 18:29

Zadnja izmjena: 13.10.2022. 18:29

Grad Varaždinske Toplice je obnovio pet dječjih igrališta na području četiri mjesna odbora. S obzirom da je njihova obnova bila itekako potrebna, Grad ih je u suradnji s mjesnim odborima kvalitetno rekonstruirao kako bi građani, a posebno djeca mogli kvalitetno provoditi svoje slobodno vrijeme.

Kako je rekla gradonačelnica Dragica Ratković, tako je Grad, nakon što su predstavnici mjesnog odbora prijavili potrebu za obnovom pet dječjih igrališta, nedavno uložio 14.500 kuna za nužne popravke i njihovu rekonstrukciju. Riječ je o dječjim igralištima na području četiri mjesna odbora - dva na području Mjesnog odbora Varaždinskih Toplica, odnosno na Trgu Antuna Mihanovića i u Vrbicama, te tri u mjesnim odborima Jalševec, Leskovec i Čurilovec.

- Grad Varaždinske Toplice jedan je od rijetkih gradova koji njeguje dobru suradnju sa svim predstavnicima mjesnih odbora i osluškuje potrebe građana. Ovo je samo nastavak naše politike ulaganja u dječja igrališta i sportske sadržaje na području Grada, a sukladno našim proračunskim mogućnostima, i dalje ćemo nastojati svim našim građanima, a posebno najmlađima osigurati uvjete za bavljenje sportom, rekreaciju i zdravi život čemu posvećujemo puno pažnje - rekla je Ratković.

S obzirom da je na području Grada nedavno uređeno dječje igralište kod Osnovne škole Antuna i Ivana Kukuljevića i otvoren fitness park, obnovom novih pet igrališta u četiri mjesna odbora, djeci i odraslima osigurani su dodatni sadržaji za aktivno i zdravo provođenje njihovog slobodnog vremena u rekreaciji i druženju.

Komentari