nastavak radova

Na području Općine Beretinec kreću radovi na rekonstrukciji 1,7 kilometara nerazvrstanih cesta

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 28.10.2022. 17:01

Zadnja izmjena: 28.10.2022. 17:01

Na području Općine Beretinec uskoro kreću radovi na rekonstrukciji 1,7 kilometara nerazvrstanih cesta vrijedni 1,8 milijuna kuna.

Potvrđeno je to ovih dana potpisivanjem ugovora o izvođenju radova kojeg su potpisali načelnik Nikola Žganec i predstavnici tvrtke PZC Varaždin d.d. Rekonstruirat će se ukupno 1,7 kilometara nerazvrstanih cesta za što će se izdvojiti nešto više od 1,8 milijuna kuna. Radovi između ostalog obuhvaćaju pripremne i zemljane radove, odnosno donji i gornji postroj te postavljanje prometne signalizacije.

Kako je naglasio načelnik Žganec, riječ je o nastavku ulaganja u infrastrukturu na cijelom području Općine Beretinec.

- Općina Beretinec redovito ulaže u modernizaciju i održavanje nerazvrstanih cesta, a osim u prometnu, značajna sredstva izdvajamo i za uređenje ostale infrastrukture. Preduvjet je to za stvaranje kvalitetnih uvjeta za život svih naših mještana. Važno nam je da svi naši mještani, neovisno o tome žive li u centru Općine ili rubnim naseljima imaju jednake uvjete za život zbog čega ćemo s ovakvim ulaganjima nastaviti i dalje – rekao je načelnik Žganec.

Radovi na rekonstrukciji nerazvrstanih cesta započet će odmah nakon uvođenja izvođača u posao, a trebali bi biti gotovi u roku od četiri mjeseca čime će se mještanima koji žive na ovim područjima omogućiti bolja prometna povezanost i bolji pristup njihovim objektima.

Komentari