natjecanje

Na stolnoteniskom turniru TOP 16 kadeta Hrvatske u Šemovcu domaćinu STK Visia pripalo srebro

Objavljeno: 28.03.2022. 15:24

Zadnja izmjena: 04.04.2022. 10:40

Općina Trnovec Bartolovečki ovog je vikenda bila domaćin dvodnevnog stolnoteniskog natjecanja TOP 16 kadeta Hrvatske, najvećeg natjecanja u tom rangu.

Općinska načelnica Verica Vitković ponosna je na domaćinstvo turnira u stolnom tenisu, sporta koji u Trnovcu ima dugu tradiciju.

-Stolni je tenis u našoj općini prisutan već 70 godina, a ovo su zavidni rezultati jer i dvije ekipe iz naše općine sudjeluju na turniru. Zahvaljujem našem domaćinu STK Visia koji su sve ovo organizirali i uspjeli dovesti turnir u našu malu općinu, kao i našem Općinskom vijeću koje je prepoznalo rad s mladima i sponzoriralo ovaj turnir – rekla je Vitković.

Mario Milak, tajnik STK Visia zadovoljan uspješnom organizacijom turnira zahvalio je Općini i Općinskom vijeću na potpori i sufinanciranju.

- Kandidirali smo se kao i ostali klubovi, ali mislim da je u našu korist presudila činjenica da na rang listi kadeta trenutno imamo imamo 2. i 3. igrača u Hrvatskoj. Velika je stvar da je među ovih 16 top igrača koji sudjeluju na turniru, četvorica iz naše općine, a to su Simon Dvorski i Vito Milak iz STK Visia te braća Leon i Luka Ptiček, članovi STK MGK Drava-Žabnik - kazao je Milak te najavio da će se s obzirom da dečki prelaze u višu kategoriju dogodine kandidirati za TOP 16 mlađih juniora.

Prvo mjesto na turniru osvojio je Gabriel Marjanović, član vinkovačke Cibalije, srebrna medalja pripala je domaćem Viti Milaku iz STK Visia, dok je treće mjesto pripalo Andreju Mrkiću iz Pule.

Komentari