Na stolnoteniskom turniru u Bedencu 23 natjecatelja

Piše: evz/e-ivanec

Objavljeno: 30.08.2011. 12:18

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:10

Foto: e-ivanec

Na tradicionalnom stolnoteniskom turniru Bedenec 2011., sudjelovalo je 23 natjecatelja, u kategorijama uzrasta do 18  godina starosti te u seniorskoj. Turnir je održan u dvorišnom prostoru ugostiteljskog objekta Bijeli Cvijet, u organizaciji Udruge za kulturu i sport Bedenec.

U kategoriji uzrasta do 18 godina, sudjelovalo je devet natjecatelja iz Žarovnice, Ivanca i Bedenice, a četrnaestero seniora pristigli su iz Žarovnice, Dubravca, Lepoglave, Lančić-Knapića, Vulišinca, Kameničkog Vrhovca i Bedenca.

Mlađi naraštaji najprije su igrali po skupinama, da bi se u finale plasirali Karlo Jakopović i Domagoj Cikač, a pobjedu je s rezultatom 3:0 u setovima odnio Karlo Jakopović. Treće mjesto osvojio je Martin Anđel, koji je sa 3:0 bio bolji od Marka Canjuge.

Seniori su igrali na ispadanje, a u polufinale su se plasirali Stjepan Petak, Izidor Bistrović, Stjepan Dubovečak i Josip Funda. Finale su izborili Stjepan Dubovečak i Izidor Bistrović. Pobjeda i prvo mjesto pripalo je Stjepanu Dubovečaku, koji je sa 4:0 nadjačao Bistrovića.

Susret za treće mjesto ponudio je pravu dramu, a na kraju je okončan pobjedom Stjepana Petaka nad Josipom Fundom s rezultatom 4:3. U odlučujućem, 7. setu, vodila se velika borba, da bi on u konačnici, s rezultatom 12:10, pripao Petaku.

Svo troje prvoplasiranih u obe kategorije nagrađeni su medaljama, peharima i spomen-diplomama.

Izvor: e-ivanec.com

Komentari