MALONOGOMETNI TURNIR NOVI MAROF

Na turniru dvanaestogodišnjaka pobijedila ekipa NK Ivančica

Objavljeno: 13.01.2019. 11:48

Zadnja izmjena: 13.01.2019. 11:52

Na 32. Zimskom malonogometnom turniru “Ožujsko-Knauf insulation kup Novi Marof 2019" igrali su se i turnir za mlađe uzrasne kategorije. Nogometaši NK Ivančice u kategoriji U12 osvojili su 1. mjesto na turniru, a u finalu su pobijedili vršnjake iz NK Varteksa.

Na turniru je sudjelovalo šest ekipa koje su bile raspoređene u dvije skupine. Mlađi ivanečki pioniri nastupali su u skupini s NK Novi Marof 1 i ŽNK Novi Marof.

U prvoj, neizvjesnoj utakmici protiv NK Novi Marof nešto bolji su ipak bili ivanečki nogometaši, koji su do pobjede stigli pogotkom Matije Juga.

Drugu utakmicu dvanaestogodišnjaci NK Ivančice pobijedili su rezultatom 4:0. Strijelci su ovaj put bili Erik Bencek, Matija Jug, Nikola Ravlić te najmlađi član ekipe Noa Šešet. Ovaj put igralo se protiv ŽNK Novi Marof, a nova tri boda bila su dovoljna za prvo mjesto u skupini i ulazak u polufinale.

Polufinalnu utakmicu protiv NK Novi Marof 2 Ivančani su dobili rezultatom 3:0. U tih dvadeset minuta prvo ime susreta bio je kapetan David Varga koji se dva puta upisao u listu strijelaca, a da je u odličnoj formi potvrdio je Matija Jug sa još jednim svojim pogotkom.

Finale s NK Varteks

Slijedilo je finale u kojem je NK Ivančicu čekao poznanik iz A lige, momčad NK Varteks iz Varaždina. U izuzetno napetoj i borbenoj utakmici Ivančani su pružili svoju najbolju i najpožrtvovniju utakmc te su pobijedili rezultatom 2:0. Prvi pogodak ponovno je postigao Matija Jug, a da utakmica nebi ušla u neke nemirne vode pobrinuo se Nikola Ravlić koji je nekoliko minuta prije kraja osigurao pobjedu NK Ivančici.

Najbolji strijelac turnira dolazi iz redova NK Ivančica - Matija Jug, koji se pet puta upisao u listu strijelaca. Valja spomenuti i kako je netaknute mreže ostao Erik Miletić.

Za NK Ivančicu su nastupali: Erik Miletić, Nikola Friščić, David Varga, Erik Bencek, Matija Jug, Nikola Ravlić, Dorian Sambolec, Gabrijel Hojsak, Noa Bančić, Noa Šešet a po prvi put nakon ozljede momčadi se priključio i oporavljeni Teo Martinčević.

Komentari