posjetio trening

Načelnik Branimir Štimec darovao tri kompleta odbojkaških dresova klubu iz Vinice

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 14.02.2023. 17:49

Zadnja izmjena: 14.02.2023. 17:50

Načelnik Općine Vinica Branimir Štimec prepoznao je rad odbojkaškog kluba Vinica koji okuplja sve veći broj djevojčica i djevojaka.

Načelnik je prisustvovao treningu odbojkaškog kluba te im tom prigodom darovao tri kompleta odbojkaških dresova dizajniranih prema knjizi standarda općine.

Predsjednica kluba Katarina Boltek zahvalila je načelniku na dresovima, naglasila je da se ženski sport u općini Vinica razvija prema planovima zahvaljujući treneru Romanu Peteku, profesoru kineziologije.

Prva ženska ekipa OK Vinica1 broji 12 članica te se natječe u 3. HOL SJEVER, trenutno su na 4. mjestu od ukupno 9 ekipa. Druga ženska ekipa OK Vinica2 također broji 12 članica koje se natječe u 4.HOL SJEVER, trenutno su na 5. mjestu od 12 ekipa. Najmlađu ekipu čine djevojčice, većinom iz osnovne škole Vinica. Klub okuplja preko 30 članica koje redovito treniraju i natječu se. Predsjednica poziva sve djevojčice koje bi željele trenirati odbojku da se pridruže klubu, a sve informacije o klubu mogu pronaći na facebook stranici.

Komentari