proslava

Foto - Načelnik Korotaj prisustvovao proslavi 95. rođendana Dragice Kolar

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 26.09.2022. 18:51

Zadnja izmjena: 26.09.2022. 18:58

Dragica Kolar, rođena 20. rujna 1927. godine u Križanču, proslavila je u nedjelju, 25. rujna 2022. godine 95. rođendan.

Dragica se tako može pohvaliti kako je jedna od najstarijih osoba rođenih na području općine Cestica. Proslava rođendana održana je u ugostiteljskom objektu „Stara Preša“ koji se nalazi u mjestu Selci Križovljanski u blizini njezinog rodnog mjesta.

Obitelj Dragicu opisuje kao iznimno vedru i bistru osobu koja je uvijek spremna pomoći članovima obitelji svojim savjetima i dobrim duhom. Na upit koja je njezina tajna dugovječnosti i zdravlja, Dragica je odgovorila kako smatra da su pravilna prehrana i aktivnost najvažniji za sretan i dug život. Također je napomenula kako gotovo svakodnevno jede luk i popije čašu domaćeg vina pa smatra da i to doprinosi njezinom zdravlju. Za kraj je napomenula kako se veseli svakom novom danu provedenom s najmilijima te se nada kako će u godinama koje dolaze njezina obitelj postati još brojnija.

Proslavi rođendana prisustvovao je načelnik Općine Cestica Mirko Korotaj koji je čestitao slavljenici i poželio joj još mnogo rođendana te da uvijek bude vedra, vesela i zdrava. Načelnik je u ime Općine slavljenici uručio prigodni poklon.

Komentari